Ordförande har ordet november – december 2021

Hej bästa medlem!
Först vill jag informera om att vår hemsida har blivit hackad på något sätt under några dagar. Vår webbleverantör har skruvat på några kranar och just nu snurrar sidan med ett nytt tema (utseende). Skulle det dyka upp något knasigt nästa gång du öppnar sidan och du uppmanas att klicka på något, gör ABSOLUT INTE det.

Husbilsregistreringar för november 2021
KABE Group AB med KABE AB har två månader i rad halverat sina leveranser!

Under året har en insättning den 4 januari i aktier i KABE Group AB fram till den 14 december 2021 givit en tillväxt på 63,5 %. Något bättre än bankboken!

Husbilslivet
Just nu är det många av medlemsbilarna som står och bara väntar på vårens ankomst och nya äventyr. Sen har vi ett antal av oss som satt på vintersulor för att kunna anfalla vintervägarna på rätt sätt. Vet inte om det är någon i klubben som flytt med bilen ner till värmen runt Medelhavet för att invänta vårens ankomst. En annan utmaning som vi nu möter är den nya varianten av Corona­viruset, kallad Omikron. Får innerligt hoppas att detta inte sätter krokben för kommande aktiviteter.

Klubbträffar.
Nu lyser klubbträffarna med sin frånvaro men styrelsen har redan tankar för det nya året. Känner du att du är en person som gärna vill vara med och genomföra en klubbträff så ska du inte tveka att ta stafettpinnen. Hör av dig till styrelsen, så hjälps vi åt.

Framöver
Styrelsens fokus nu är att förbereda för nästa årsmöte 26 – 29 maj 2022. Planeringen bygger på att vi skall bli ca 60 – 80 bilar. Närmare detaljer kommer under tidig vår. Underlag för att betala Medlemsavgiften för 2022 kommer innan årsskiftet att dyka upp i din mejlinkorg. De som har medlems­nummer >1026 har redan betalt årsavgiften för 2022.

Nya medlemmar
Följande nya medlemmar har tillkommit sedan sist som vi hälsar hjärtligt välkomna i klubben och naturligtvis till vår Facebooksida.

NoNamnOrt
1059Lars Wadle o Lotta JähnkeTyresö
1060Peter o Monica BlombergKöping
1061Thomas o Charlotte ErikssonNyköping
1062Veijo o Lisa StenbäckÅkersstyckebruk
1063Anders o Ploy SneckenborgHjärnarp
1064Sindhu o Pelle WennergrundBilldal
1065Bert o Marianne NordqvistVarberg
1066Mats o Camilla DahlbergEskilstuna
1067Agneta o Peter PersénBjörklinge
1068Ola o Linda KlassonOnsala
1069Pekka Ojakoski o Ingrid MarkstamKalmar
1070Stig Carlsson o Sananya Choengdee  Märsta

Vi i styrelsen tackar alla underbara medlemmar för det gångna året och önskar alla en riktigt skön och avkopplande Julhelg och ett Gott Nytt År.

Kram på er säger tomten!Rolf Gustafsson, ordförande