Inget varmvatten. Koppla ihop Aldepanelen med Smart D.

Fråga.

Hej, jag har precis fått min Kabe imperial 910. Jag kan inte sätta på varmvattnet från manöver panelen, måste göra det på aldepanelen. Vet du vad problemet kan vara. Tycker oxå att det går ”segt” att manövrera från min mobil (smartd remote). Dessutom har jag ibland svårt att stänga av ljuset från sovrummet, verkar som knapparna ibland inte vill fungera. Skulle bli jättetacksam om du kunde vara behjälplig.

Med vänlig hälsning, Fredrik Brungs

Svar.

Hej
Troligen är inte Alde panelen sammankopplad med Smart D Panelen. 
Bifogar en bild. 
Finns under verktyg på Alde Panelen
Stäng sedan av huvud strömmen i min 30 sek. 
Då brukar trögheten i panelen försvinna ett tag. 
Knapparna är lite speciella snappt tryck släcker testa och träna. 
Mvh
Janne