Ordförande har ordet okt – nov 2020.

Hej bästa medlem!
Skriver dessa rader under vår resa med husbilen i södra Sverige. Idag den 15 oktober 2020 är det strålande solsken i syd. Laddningen till min bärbara dator var på upphällningen så det saknades kraft för att få ihop detta brevet. Och var är väl bättre att tanka ström än hos en KABE-återförsäljare. Så jag riktar ett speciellt tack till Fritidscenter i Malmö och Lars Liffner för hjälpen med kraft.

Husbilslivet
Att sova skönt och gott är viktigt. I våra KABE-bilar ligger vi skönt. Nu lanserar det tyska företaget Advansa ett täcke som de hävdar skapar ett mikroklimat i sängen som gör att du vare sig fryser på kvällen eller vaknar svettig när solen legat på ett tag på morgonen. Kanske något att prova.

Många av er står nu i färd med att ställa upp bilen för vinterförvaring. Det finns då en hel del att iakttaga så att det inte blir problem med vårstarten. Viktiga saker är ju detta med vatten och batterierna. Töm ut allt vatten. Färsk-, grå- och varmvatten. Passa på och gör ren tankarna och låt kranar stå öppna. Det har stått att läsa att mössen är fler än önskvärt i år och några av er har kanske fått påhälsning. Missa inte att plocka ur allt ätbart ur bilen och lämna inte kvar stearinljus i bilen. Läste att man skall slå Klorin i ett fat och ställa på golvet. Gissar att det finns fler knep utöver musfällor. Har du egna knep är du välkommen att berätta. Gärna i vår FB-grupp. Ju fler vi är som delar kunskaper och insikter desto starkare blir vi.

Framöver
Elmia Husvagn Husbil 2021, 08 – 12 september, är det vi bl.a. får se fram emot inför nästa år. Vi skall naturligtvis också arrangera olika träffar och resor. Gissar att det finns ett uppdämt behov av att träffas i klubben på olika platser. Från styrelsens sida börjar vi planera för nästa års resor. Har du egna idéer är du naturligtvis välkommen. Vi får innerligt hoppas att Coronaviruset och FHMs:s restriktioner inte hindrar oss under kommande år.

Nya medlemmar
Det är glädjande och kul att tillströmningen av nya medlemmar fortgår. Följande nya medlemmar hälsar vi hjärtligt välkomna i klubben. Missa inte att gå med i vår FB-grupp också. Så fort du fått medlemsnumret kan du be om inträde.

NoNamn
941Peter o Ann-Mari Zengler  
942Tomas o Lena Bäck  
943Carina Molin o Thomas Fagerby  
944Kjell Sjösten o Lena Strand  
945Kenth o Inger Gunnarsson  
946Mikael Bjurlén o Mona Tillberg  
947Göran o AnnChristin Åkerlund  
948Helen o Gunnar Rönnquist  
949Per Sundström  
950Stefan o Susanne Håkansson  
951Peter Falk o Eva Falk Otterdal  
952Niklas o Carola Hultmark  

Får passa på att gratulera Norrland och min styrelsekollega Roger Ingvarsson till att fått utmärkelsen Årets ställplats till Jävre i Norrbottens län.

Vi hörs snart igen här och ha de gott fram till dess önskar dig
Rolf Gustafsson