Ordförande har ordet feb – mars 2021

Hej bästa medlem!
Ljuset börjar komma tillbaka. Ja, på mer än ett sätt. Senaste helgen bjöd på ett underbart väder. Både för de av er som var ute med bilen och vi andra som satt utanför den på tomten och solade. Det andra ljusa sättet är att coronavaccination har påbörjats, med dock en viss försening.

Husbilslivet
Flera av er har visat att ni är ute och rullar i det rejäla vintervädret. Då är det gott att ha en välisolerad KABE husbil att komma in i när termometern visar nedåt minus 15 – 20°C. Några läste jag hade problem med att få upp värmen. Luft i lungorna är bra men inte i värme­slingorna. Flera av er har bjudit på underbara vinterbilder där ni varit med bilen och många med skidor.Framöver
Närmast är vi naturligtvis nyfikna på att få besked om Elmia Husvagn och Husbilsmässan kommer att bli av. Vi har nyligen informerat om att biljetter som klubben har till KABE-byn inne på mässområdet kommer vi att annonsera om i slutet av månaden eller början på nästa. Styrelsen avvaktar besked från KABE.

Jag återkommer om att vi söker en medlem som kan ta vid efter vår Mötessamordnare Götaland, Lars Kristensson i Malmö som av personliga skäl är tvungen att sluta uppdraget. Klubben behöver en ersättare till Lars. Är du intresserade anmäl dig till valberedningens ordförande, och vill veta mer om uppdraget, kontakta Roger Ingvarsson som har motsvarande uppgift för Norrland. 

Nya medlemmar
Följande nya medlemmar har tillkommit sedan sist som vi hälsar hjärtligt välkomna.

NoNamnOrtMobilnr
975Stefan Peterson o Catarina Nilsson  Limhamn076–8839074  
976Anette o Michael Karlin  Västerås070–8561343  
977Leif o Maud LindströmSträngnäs070–3435708  
978Benny o Monica Ulmestig  Saxtorp070–9484700  
979Jonny o Linda LevanderHaverdal070–6989802  

Ha de gott fram till nästa gång vi har kontakt,
önskar jag dig