Ordförande har ordet april – maj 2021

Först av allt
Det är med sorg och saknad jag får berätta att vår medlem, styrelseledamot och Mötessamordnare Götaland, Lars Kristensson (438) Malmö. avled på Långfredagen efter en tids sjukdom i cancer. Det är många av er som träffat Lars och hans fru Majvie på olika träffar. Som en följd av Lars bortgång avgår också Majvie ur styrelsen nu.

Hej bästa medlem!
Vintern verkar inte vilja släppa sitt grepp om oss. Ena dagen är det +17ºC för att nästa dag vara -4ºC. Det är ett fasligt rännande fram och tillbaka med blommorna på altanen. Bättre är då att många av oss gissningsvis hunnit få Covidspruta nr 1 och några av er också nr 2. Som om det inte räcker så talar Pfizers vd nu om en tredje dos inom ett år. Låter lite som en evighetsmaskin.

Husbilslivet
Jag gläds åt att se och läsa att många av våra vänner i klubben är ute och rullar med sina bilar. Någon hade parkerat i solnedgången på kvällen för att på morgonen mötas av en massa snö. På detta har det också bjudits på kraftiga vindar. Det är gått då att få krypa upp i soffhörnet i en varm KABE-husbil och bara njuta.

Framöver
Närmast i vår klubbvärld står årsmötet som går av stapeln 13–16 maj i Lycksele. Anmälan ligger ute och stoppdatum är 3 maj för att skicka in anmälan till kassor@kabehusbil.se och samtidigt Swish till 123041090 med 750 kr för plats med el. Kommer du tidigare och åker senare, före 13 maj och 16 maj och framåt, då betalar du för dessa dagar till campingen direkt. I år bjuder klubben på tilltugg och årsmöteslunch och -middag. Som sagt mer info finns på hemsidan.

Vi har fått återkoppling från KABE AB beträffande Elmiamässan. Utställarna har haft möte på nytt. KABE AB med flera vill ställa ut och de kom överens om att ha ett sista ”stoppdatum” för att ställa in, som de satt till den 14 juni. Med andra ord har vi inget definitivt besked ännu om det blir någon mässa.

Beträffande själva årsmötet på lördag den 15 maj så finns det en fysisk begränsning hur många deltagare som kan närvara inomhus på mötet. FHS har ju en personyta på 10 m² per deltagare. Styrelsen kommer att sända årsmötet live över Teams. Alltså direktsändning så de som inte ryms inomhus kan i lugn och ro sitta i sin husbil intill och följa möte. Och för första gången i historien kan du som inte kan vara med i Lycksele sitta hemma i fåtöljen och följa mötet live. Detta kanske är det enda positiva med Covid-19 att vi tvingats bli ännu mer digitala som en följd av isoleringen. Praktiska detaljer och uppkopplingslänk återkommer vi om.

Det här med att vara engagerad i ideella föreningar verkar vara en höjdargrej. Medlemmarna i klubben, du och de andra, verkar vara hårt upptagna från morgon till kväll. Vår ordförande Dan Mellander väntar fortfarande på samtal från den som intar posten som suppleant i styrelsen och tillika Mötessamordnare i Götaland. Just give him a call!.

Nya medlemmar
Följande nya medlemmar har tillkommit sedan sist som vi hälsar dem hjärtligt välkomna.

NoNamnOrt
990Lena Hellsson o Roland PeterssonLjungbyholm
991Yvonne Larsson o Sören Larsson  Malungsfors
992Jessica o Joachim Mikkilä    Vaggeryd
993Lisane o Allén Keann  Kilsmo
994Mikael Södergren o Monika Strand  Funäsdalen
995Håkan o Susanne LindgrenKungsbacka
996Björn o Hoa AreskougLimhamn


Undrar om vi kommer att få se medlem nr 1000 på årsmötet, tro?

Ha de gott fram till nästa gång vi har kontakt,
önskar jag dig