Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Klubbträff 21 juli i Dalhalla med Robert Wells och Rapsody in Rock

juli 21 @ 14:00 - juli 22 @ 10:00

1.925SEK

Till denna dag, fredag den 21 juli 2023, har klubben bokat upp 30 konsertbiljetter och 15 ställplatser. Priset för ställplats och två konsertbiljetter är 1.925 kr. I PDF-filen finns alla information att läsa.

För de av er som vill umgås lite längre än under fredag em. och lördag fm. kan de som är intresserade ordna sammankomst några dagar före fredag 21 juli eller efter lördag 22 juli.
Deltagarlista kommer att distribueras i god tid före sammankomsten fredag 21 juli så är det någon/några av er som vill mötas blir det enkelt att komma överens om detta.

På sidan två i inbjudan finns den e-postlänk till anmälan som skall användas. När du klickar på e-postlänken, svealand@kabehusbilsklubb.se öppnas din e-posthanterare och du ser att Ämne-raden redan är ifylld med följande text;
Klicka in dig på raden efter Medlemsnr: och fyll i ditt medlemsnummer och klicka sedan in dig efter Regnr: och fyll i din husbils regnr. Klicka sedan på Skicka.

Anmälan kan ske tidigast från måndag den 6 februari kl.09.00. Betalningen av 1.925 kr måste göras direkt via den inlagda Swish QR-koden nedtill på sidan två. Det är först när betalning registrerats som du räknas som anmäld. Har du inte Swish-appen får du betala via bankgiro eller så laddar du ner Swish-appen till din mobil.

Du öppnar Swish-appen i mobilen, klickar på Skanna och håller markeringsrutan som kommer upp i telefonen över Swish QR-koden på bildskärmen framför dig eller på det utskrivna pappret, om du gjort det. Direkt i Swish-appen finns nu förskrivet allt utom ditt medlemsnummer och din husbils registreringsnummer. Klicka med fingret på Meddelanderaden och fyll först i Medlemsnr:       och Regnr husbil:      . Sen är det bara att skicka iväg och bekräfta med BankID. Så här ser det ut innan Medlemsnr: och Regnr husbil fyllts i på Swish-appen.

Detaljer

Start:
juli 21 @ 14:00
Slutar:
juli 22 @ 10:00
Kostnad:
1.925SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.dalhalla.se/konsert/rhapsody-in-rock/

Arrangör

KABE Husbilsklubb
Telefon:
0705182880
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Dalhalla, Rättvik
Sätra Dalhallavägen 201
Rättvik, Dalarna 795 91 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0248-79 79 50
Visa Plats-webbplats